ANNONCERING

I DG Media har vi flere muligheder for annoncering, hvor du kan få oprettet en målrettet annonce som ønsket. Vi kan arrangere annoncering lige fra print til online, samt andre ambient muligheder. Se nedenfor for at læse mere om de forskellige annonceløsninger. For spørgsmål eller ønske om annoncering, kontakt gerne pågældende konsulent for hvert medie.

print annonce

PRINT ANNONCE

Vi har samarbejde med over 40 magasiner, som indholdsmæssigt rammer hver sine målgrupper. Dermed kan vi med stor sikkerhed finde det perfekte magasin til netop din annonce. Vores magasiner rummer alt fra business, karriere, IT, til sundhed, livstil, uddannelse og meget mere.

ONLINE ANNONCE

Med fokus på de digitale platforme kan vi bl.a. tilbyde annoncering på samtlige hjemmesider. Der er mulighed for enkelt placering, ROS og kombination af annoncering på tværs af websites, nyhedsbreve og jobsites.

NYHEDSANNONCE

Med annoncering via vores nyhedsbreve, kan vi sikre jer at ramme et bredt antal af medlemmer fra forskellige foreninger. Lige fra fagforeninger som Djøf, HK, Lederne til de sundhedsmæssige organisationer såsom Lægeforeningen, Scleroseforeningen, Tandlægeforeningen mm.

JOBANNONCE

Vi tilbyder jobannoncering via enten print annonce eller online annoncering gennem vores samtlige websites, nyhedsbreve mm. Få din jobannonce med i vores mange magasiner, eller få valgt at slå dit fulde jobopslag op i et af vores 13 jobportaler.

AMBIENT ANNONCE

Ved annoncering gennem vores ambient medier, får du mulighed for at indramme dit marked i omgivende forholde. Du kan opsætte aktiviteter for at fremme enten efterspørgsel eller salg af dine produkter, og dermed sætte et præg på jeres markedsføring.

Medier:

44

Print magasiner

16

Websites

21

Nyhedsbreve

10

Jobportaler

5

Ambient